Våre Tjenester

Posted on

Vi nytter stor tillit blant våre kunder og kan vise til mange gode referanser fra tidligere arbeid.

Vi tror at den beste markedsføring er fornøyde kunder, og kundens ønsker er derfor i fokus, uavhengig av størrelse på jobben.

Vi har godt innarbeidede rutiner, og et solid fotfeste i bransjen. Dette sammen med kontinuerlig utvikling gjør oss til naturlige valg for snekkerarbeider.

Terrasse
Et godt resultat krever et godt øye. Vi rehabiliterer hele, eller deler av hjemmet ditt, og setter det i forskriftsmessig stand! Ta kontakt for befaring og et uforpliktende tilbud.

Tilbygg
Går du med tanker om å bygge på huset? Vi hjelper deg med alt fra planlegging til ferdig utført arbeid. Våre erfarne håndverkere sørger for at alt blir utført etter gjeldende forskrifter.  

Nybygg
Har du tomt, men ikke hus? Vi har lang erfaring med oppføring av hus og bygninger. Vi leverer nøkkelferdige prosjekter til avtalt tid og pris, og etter dine spesifikasjoner!

Rehabilitering
Et godt resultat krever et godt øye. Vi rehabiliterer hele, eller deler av hjemmet ditt, og setter det i forskriftsmessig stand! Ta kontakt for befaring og et uforpliktende tilbud.

Tetthetskontroll iht Direktoratet for Byggkvalitets forskrifter
Tetthetskontroll er beregning av volumet på luftutskiftingen i et bygg. Vi måler om den utvendige vindtettingen (for eksempel asfaltplater) og diffusjonstettingen er tett nok i forhold til kravet i byggeforskriften.

Kjøkkenmontering
Et kjøkken skal være perfekt utført i samsvar med kundens ønsker, og det er viktig for oss at kunden blir fornøyd. Om du ønsker et uforpliktende tilbud på montering, så ikke nøl med å ta kontakt.

Våtromsprosjektering
Vi har lang erfaring med bad og er godt kjent med regelverket rund kravene. Etter flere år med dokumentert arbeid innenfor våtromsansvarsområdet er vi autorisert til å ta ansvar for prosjektering og gjennomføring av all våtroms- og baderomsarbeid.

Garasje/Carport
Vi hjelper deg å velge ut riktig type garasje, frittstående eller som en del av huset, med eller uten isolering. Det finnes et stort spekter å velge fra.

Mur, flis og betong
Vi  stiller med kunnskap om alt innen mur, flis og betong, og  finner alltid gode løsninger på alle utfordringer vi kommer over.

Forskalling/grunnmur
Enten du skal ha ny garasje, grunnmur til hus eller hytte, eller forstøtningsmur – våre forskalingssnekkere setter opp skikkelig forskaling, armering og fyller i betong.