Hvem er vi?

Posted on

Trenger du hjelp til å sette opp et nybygg, tilbygg eller rehabilitering av din bolig? Vi er en bedrift med lang erfaring innen bransjen, med mange fornøyde kunder å vise til. Vi kan utføre et stort spekter av jobber innen faget, og stiller som totalleverandør innen nybygg, tilbygg og rehabilitering.

Vi er autorisert til å ta ansvar for våtroms- og baderomsprosjektering, og fyller Direktoratets for Byggkvalitets krav om utdanning og erfaring innenfor ansvarsområdet. Vi har erfaring med flere søknadspliktige tiltak, og har dokumentasjon på det.

Vi legger stor vekt på å holde oss oppdatert på nye produkter og løsninger. Bransjen utvikles raskt, og det er svært viktig å være med på utviklingen – noe vi legger stor vekt på.

Vi er opptatt av kvalitet og legger stor vekt på kundens behov og ønsker. Vi jobber stadig for at kunder oppfatter oss som en profesjonell og seriøs aktør som leverer til avtalt tid og pris. Optimalisering av funksjoner og gode løsninger skal kjennetegne boliger utviklet av oss, og vi bestreber oss på å ligge i forkant av utvikling og bruk av energibesparende tiltak til boliger.

Vi har høy og bred erfaring, og er godt kurset innen HMS, kvalitetssikkring og produktutvikling, og vi kan vise til mange gode referanseprosjekter. Bildet ovenfor på siden viser en enebolig vi bygde på Styri i Eidsvoll i 2022, nedenfor er et av referanseprosjektene våre. Totalrehabilitering av en enebolig i Nils Paulsensveg på Dal – i oppdrag av Premium Living AS i 2019.